Z dniem 07 października 2019r. wprowadzamy na rynek nową kotleciarkę do rozgniatania mięsa model KM20. Nowatorska konstrukcja kotleciarki przeznaczona jest do przygotowywania różnego rodzaju mięsa na prawdziwe polskie kotlety. Kotleciarka KM20 jest urządzeniem o dużej wydajności użytkowej, prostym i szybkim w obsłudze, łatwym do utrzymania w czystości, tanim w eksploatacji i bezpiecznym w użytkowaniu. Konstrukcja kotleciarki jest chroniona zgłoszeniem patentowym nr P. 432697.
Szczegóły u przedstawicieli techniczno-handlowych i w dziale obsługi klienta.
Zapraszamy do zakupów.
- Krajalnica klasy PREMIUM model 613P
- Modułowe 'Wilki' do mięsa WM12m-u3 i WM22m-u3 z mechanizmem UNGER u3
- Steker do przetwarzania mięsa S20
- Kotleciarka do przetwarzania mięsa KM20
- Rodzina Wilków WM12 i WM22
- Nowa Szatkownica MKJ3-250
- Piła do mięsa model PM 1550 S
- Krajalnice półautomatyczne S3–712 ze wspomaganym trybem pracy ręcznej
- Krajalnica grawitacyjna 110p
- Autonomiczna kotleciarka do mięsa KM43
- 'Wilk' do mięsa z UNGEREM WM22-U3
- Filmy prezentacyjne
- Kotleciarka do przetwarzania mięsa KM27
- Automatyczna krajalnica A912
- Półautomatyczna krajalnica S2-712
- Półautomatyczna krajalnica A2-812
- Piła do mięsa PM 1550
- Nowa Szatkownica MKJ2-250